ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zaria Bălți a început pregătirile de campionat

10:05 | 05.01.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 5 ian. /MOLDPRES/. Echipa Zaria Bălți a revenit ieri din vacanță, începînd prima în Divizia Națională pregătirile de reluarea campionatului intern de fotbal, ediția 2016-2017, relatează MOLDPRES. 

Formația se va antrena timp de aproximativ trei săptămîni acasă apoi se va deplasa în cantonament la Antalya (Turcia). 

Pe 9 ianuarie își vor încheia concediul de iarnă Milsami Orhei, liderul campionatului, și Dacia Chișinău, ocupanta locului patru în clasament. Prima va pleca pe 15 ianuarie în pregătiri în Antalya, iar a doua se va deplasa în Spania pe 9 ianuarie. În această zi va reveni din vacanță și Petrocub Hîncești, care se va pregăti de campionat acasă. 

La 10 ianuarie va începe antrenamentele Dinamo-Auto Tiraspol, pe 15 ianuarie – Sheriff Tiraspol. Zimbru Chișinău, FC Ungheni, Saxan Ceadîr-Lunga încă nu au anunțat programul pregătirilor de campionat.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17000091

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!