ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șapte puncte de trecere a frontierei române și-au sistat activitatea din cauza unor defecţiuni tehnice

11:40 | 22.01.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 22 ian. /MOLDPRES/. Punctele de trecere ”Leușeni”, ”Sculeni”, ”Ungheni”, ”Costești”, ”Lipcani”, ”Cahul” și ”Giurgiulești” și-au sistat temporar activitatea, din cauza unor defecțiuni tehnice a bazei de date a autorităților de frontieră din România, informează MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, de asemenea, nu este autorizată trecerea frontierei pentru trenurile de pe linia ”Chișinău-Socola” și ”Ungheni-Iași”.

În aceste condiţii, călătorii sînt îndemnaţi să renunțe temporar la călătorie. Poliția de Frontieră mizează pe înțelegerea cetățenilor și îi îndeamnă să prezinte atitudine conștiincioasă față de schimbări.

(Reporter A. Mardare, editor L. Alcază)

img17000509

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!