ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Daniela Morari a avut o întrevedere cu reprezentantul BERD

11:43 | 24.01.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Daniela Morari a avut astăzi o întrevedere cu directorul asociat al Băncii Europene pentru Reconstrucţii şi Dezvoltare, responsabil pentru regiunea Europei de Est şi Caucaz Oleksandr Pavlyuk, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Reprezentantul instituţiei financiare efectuează o vizită de documentare la Chişinău, care vine să anticipeze elaborarea şi publicarea Strategiei BERD pentru Republica Moldova, în perioada 2017-2021. 

În cadrul reuniunii, viceministrul a trecut în revistă principalele progrese, inclusiv cele privind implementarea Planului Naţional privind Acordul de Asociere Republica Moldova–Uniunea Europeană, cît şi priorităţile ţării noastre în raport cu partenerii europeni. În acest context, interlocutorii au stabilit că BERD ar putea asista Republica Moldova în domenii mai complexe şi dificile, stipulate în Acordul de Asociere, cum ar fi Zona de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător.

(Editor M. Jantovan)

 

img17000552

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!