ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În anul curent R. Moldova și Cehia vor organiza un şir de vizite bilaterale

16:22 | 24.01.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 ian. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit, astăzi, pe ambasadorul Republicii Cehe în Republica Moldova Zdeněk Krejčí, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii a fost efectuat un schimb de opinii cu privire la evoluţiile în relaţiile moldo-cehe, agenda dialogului politic bilateral şi dimensiunea comercial-economică. Oficialii au notat o cooperare eficientă în multiple domenii, inclusiv la nivel regional şi au punctat un şir de vizite bilaterale planificate pentru anul curent. De asemenea, a fost discutată cooperarea în cadrul organizaţiilor internaţionale.

(Editor M. Jantovan)

img17000568

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!