ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 15 februarie 2017

08:54 | 15.02.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova, Comandantul Suprem al Forțelor Armate, va depune flori la Complexul Memorial "Feciorilor Patriei - Sfîntă Amintire", cu ocazia marcării a 28 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan.

Ora 12.00.

***

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Orele 10.00-11.00. Parlamentul Republicii Moldova.

***

Președintele Parlamentului Andrian Candu va depune flori la Complexul memorial ”Feciorilor Patriei - Sfîntă Amintire”, în memoria militarilor care au murit în războiul din Afganistan.

Ora 12.00, str. M. Costin, nr. 7.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Marin Ciobanu, preşedintele Asociaţiei Patronale din Industria Prelucrătoare invită reprezentanţii mass-media la briefingul cu tema: „Moldova – de la haos la stabilitate şi prosperitate”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

IPNA Compania “Teleradio Moldova” anunţă că vor avea loc tragerile la sorţi privind ordinea de evoluare a participanţilor în cadrul Preselecţiei Naţionale pentru Eurovision 2017.

Ora 11.00, incinta TV Moldova 1, et. 2, sala de şedinţe, șos. Hîncești, 64.

***

Activistul Marcel Darie, președinte al Asociației obștești Pro Chișinău, reprezentantul  investitorilor de apartamente în blocul ce urmează a fi ridicat pe adresa str. N. Milescu Spătaru, nr. 27, va susține o conferință de  presă.

Ora 10.00, șantierul de construcții din str. N.  Milescu Spătaru 27.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!