ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Au fost selectați candidații pentru Europenele de box U-22

17:46 | 17.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Candidații în echipa națională pentru a participa la Campionatul European Under-22 au devenit cunoscuți astăzi, la Sala polivalentă din Chișinău, relatează MOLDPRES.

În cantonamentul din ajunul deplasării vor fi convocați următorii pugiliști: Daniil Platanovschi (49 kg, Tiraspol), Iulian Ivanov (52 kg, Hîncești), Alexandru Usatenco (56 kg, Tiraspol), Dorin Bucșa (60 kg, Hîncești), Vlad Gavriliuc (64 kg, Grimăncăuți), Andrei Sanjura (69 kg, Bălți), Oleg Risiuc (75 kg, Grimăncăuți), Andrei Zatușevschi (81 kg, Grimăncăuți) și Mihail Unciuc (91 kg, Cahul).

Solicitat de agenție să comenteze rezultatele meciurilor de baraj pentru desemnarea pretendenților în lot, arbitrul principal al turneului, Anatol Kaigorodov, a declarat că va urma un cantonament pentru selectarea definitivă a componenței. ”În ajunul Campionatului European vom efectua un cantonament la Grimăncăuți (Briceni) unde îi vom desemna pe membrii echipei naționale care urmează să participe la Europene. Vor fi aleși și vor pleca la turneu doar cei mai buni”, a declarat oficialul.

Campionatul European Under-22 se va desfășura în perioada 13-25 martie la Brăila (România). Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan din Grimăncăuți (Briceni), care e medaliat olimpic cu bronz (Beijing, 2008) și campion european (Ankara, 2011).

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17001332

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!