ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă și luni, 18 și 20 februarie 2017

18:38 | 17.02.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 18 februarie

La Facultatea de Litere a Universității de Stat se va desfășura concursul de eseuri cu genericul „Grigore Vieru – poetul care ne unește”.

Ora 11.00, aula „Grigore Vieru” a Facultății de Litere a USM, blocul I de studii, str. Mihail Kogălniceanu, 65.

***

Va avea loc primul și unicul festival subteran de vin și muzică stradală din lume - Underland, organizat în cramele Cricova.

Orele 10.00-22.00, cramele Cricova.

***

Asociația Băștinașilor plecați din orașul Ialoveni împreună cu Primăria oraşului Ialoveni organizează ediția a XXVIII-a a Turneul Internațional la lupte greco-romane.

Ora 11.00, Ialoveni, Şcoala Sportivă pentru copii şi tineret, str. Basarabia 2/3.

Luni, 20 februarie

La Chișinău va avea loc dezbaterea publică: ”Comunicarea Vectorului European într-un Nou Context de Securitate Regională”.

Ora 10.00, sala de conferinţe a Hotelului Regency, str. Sfatul Țării 17.

***

Asociația Obștească Asociația pentru Politica Externă invită la conferinţa de presă cu tema: „Comunicarea Vectorului European într-un Nou Context de Securitate Regională”. În cadrul evenimentului experții din statele Vișegrad, Georgia și Ucraina vor discuta despre eșecurile, provocările dar și oportunitățile în procesul de comunicare a vectorului european de dezvoltare precum și vor prezenta experiența statelor Vișegrad din perioada de pre-aderare. 

Ora 9.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Membrii Consiliului de Integritate se vor întruni în ședință ordinară de lucru.

Ora 13.30, str. Alecu Russo nr. 1, mun. Chișinău.

***

Agenţia de presă IPN şi Radio Moldova invită reprezentanţii mass-media la dezbaterile publice cu tema: „Condiţii şi trăsături specifice ale sesiuni de primăvară-vară a Parlamentului”, ediţia a 70-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”

Ora 14.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!