ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 21 februarie 2017

08:33 | 21.02.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon, Președintele Parlamentului Andrian Candu și Prim-ministrul Pavel Filip vor avea o întrevedere în format trilateral, în cadrul căreia vor fi abordate cele mai importate subiecte de actualitate. Discuția va fi urmată de un briefing.

Ora 11.00, Reședința de stat, strada N. Iorga.

***

Comisia protecție socială, sănătate și familie se va convoca în ședință.

Ora 10.00, biroul 508, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media organizează audieri publice asupra proiectului de lege nr. 28 din 13.02.2017 cu privire la biblioteci.

Ora 10.30, biroul 716A, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia specială pentru eficientizarea cadrului legislativ privind alimentația copiilor în instituțiile preșcolare și de învățămînt se va convoca în ședință.

Ora 15.00, biroul 915, Parlamentul R. Moldova.

***

Directorul Agenției Proprietății Publice, Tudor Copaci, va susține un briefing de presă privind informația difuzată de Primăria municipiului Chișinău, care susține că a fost  lipsită de 500 de terenuri din fondul funciar municipal.

Ora 11.00, Ministerul Economiei, biroul 246, Casa Guvernului, intrarea din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

***

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Limbii Materne, Biroul Relaţii Interetnice desfăşoară masa rotundă cu genericul „Limba care ne uneşte”.

Ora 14.00, Casa Naţionalităţilor, str. A. Mateevici 109/1.

***

Termoelectrica S.A. invită la un briefing de presă în cadrul căruia se va anunța despre lansarea unui Proiect prin care 124 de blocuri locative și 34 de clădiri administrative din capitală vor beneficia de modernizarea sistemului intern de distribuție a energiei termice.

Ora 10.00, str. Tudor Vladimirescu, 6, etajul 4, Sala de conferințe.

***

Grupul  Tineretului pentru Solidaritate Interetnică, cu susținerea Oficiului ONU pentru Drepturile Omului în R. Moldova invită la Forumul Tinerilor Minorităților Naționale, Etnice, Religioase și Lingvistice.

Ora 09.30, Summit Events, str. Tighina 49/3.

***

Ambasada Republicii Federale Germania şi Centrul Cultural German „Akzente“ invită reprezentanţii mass-media la ceremonia de premiere a participanţilor la concursul „Fii jurnalist! – 25 de ani de prietenie moldo-germană“.

Ora 11.00, centrul sus-numit, str. Sfatul Țării 18.

***

O echipă formată din reprezentanți ai societății civile și mediului academic invită  mass-media la o conferinţă de presă  cu tema: „Despre nemulțumirea exprimată de mediul academic și societatea civilă în raport cu intenția Ministerului Educației de a lichida sistemul de pregătire a profesorilor pentru gimnazii și licee”.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG. 

***

Congresul Profesorilor invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Lansarea Congresului Profesorilor din Republica Moldova şi anunţarea planului de acţiuni”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Asociaţia Obştească „Moldova mea” invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul Octavian Calmîc, ministru al Economiei, întreprinde o vizită de lucru în România.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!