ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reprezentanții echipei Zaria Bălți s-au întîlnit cu suporterii formației

16:14 | 21.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Reprezentanții formației de fotbal Zaria Bălți s-au întîlnit cu suporterii, în ajunul reluării campionatului național, relatează MOLDPRES.

La întîlnire au fost prezenți președintele clubului, Andrian Bogdan, antrenorul Vlad Goian, jucătorii Alexandru Onica, Gheorghe Boghiu și Andrei Slinkin. În debutul întîlnirii, Vlad Goian a făcut o analiză succintă a cantonamentului desfășurat în Turcia, unde echipa a obținut o victorie și a suferit patru înfrîngeri. ”A fost o etapă importantă de pregătire către campionat. Sînt satisfăcut de abnegația de care au dat dovadă la antrenamente jucătorii și mai puțin de rezultatele înregistrate în partidele de verificare. Oricum, nu acord o mare atenție rezultatelor fixate, pentru că scopul principal – pregătirea de campionat – a fost atins”, a spus tehnicianul.

El a informat asistența și despre schimbările care au intervenit în lot. ”Din echipă au plecat Picușciac și Burlacu, Haciaturov. L-am legitimat pe Rassulov, Slinkin și pe un fundaș din Bulgaria. Au mai fost semnate contracte cu doi tineri jucători educați în pepiniera clubului și în curînd veți afla numele unui atacant, care sper va întări ofensiva echipei”, a mai adăugat tehnicianul. 

Zaria se situează pe locul trei în clasamentul campionatului, cu 39 de puncte. Primul loc este ocupat de Milsami Orhei (43 de puncte), iar pe poziția a doua se situează Sheriff Tiraspol (41 de puncte).  Campionatul va fi reluat pe 24 februarie. Derbiul etapei este Milsami – Zaria, care se va desfășura la Vadul lui Vodă. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17001419

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!