ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 22 februarie 2017

18:29 | 21.02.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media organizează audieri publice asupra proiectului de lege nr. 28 din 13.02.2017 cu privire la biblioteci.

Ora 10.30, biroul 716A, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, biroul 508, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la evenimentul de lansare a proiectului USAID pentru agricultură performantă în Republica Moldova.

Ora 10.00, hotelul Radisson Blu.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri. 

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

*** 

Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) lansează un nou proiect de asistență pentru sectorul agricol din Republica Moldova.

Ora 10.00, Radisson Blu Convetion Center, sala  Răut, intrarea din str. Vlaicu Pârcălab).

***

Centrul de Cercetări Demografice în parteneriat cu UNFPA, Fondul ONU pentru Populație  invită la lansarea Barometrului Demografic ”Cum corelăm dezvoltarea economică cu cea demografică sau despre dividendul demografic?”

Ora 10.00, Le Roi Convention Center, str. Sfatul Țării 29, etajul 3.

***

Amnesty International Moldova invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Lansarea Raportului Anual AI privind situaţia Drepturilor Omului în lume, în regiune, în Republica Moldova”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Elemente de propagandă, manipulare informațională și încălcare a normelor deontologiei jurnalistice în spațiul mediatic autohton” (1 decembrie  2016 - 1 februarie 2017)”.

Ora 10.00, Agenția de presă IPN.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!