ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 24 februarie 2017

18:18 | 23.02.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) sub patronajul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și în colaborare cu partenerii de dezvoltare din domeniul agriculturii, organizează  prima ediție a ”Galei AIPA-2017”.

Ora 17:00, Hotelul Radisson Blu Leogrand.

***

La Palatul de Cultură al Feroviarilor va fi convocată Adunarea Generală a Procurorilor.

Ora 10.00, bd. Decebal, 2.

***

Primăria municipiului Chişinău invită reprezentanţii mass-media la deschiderea Centrului Prietenos Tinerilor „ACCEPT”.

Ora 11.00, incinta IMSP AMT Centru, str. 31 august 1989, nr. 63.

***

În Brigada de infanterie motorizată „Dacia” din municipiul Cahul se va desfăşura ceremonia dedicată aniversării a XXV-a a creării unităţii. 

Ora 10.00, Cahul, str. Mihai Viteazul 4.

***

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri, în colaborare cu Ministerul Educației, va organiza un atelier de lucru în care va fi discutat Regulamentul concursului planurilor de afaceri pentru tineri, 2017.

Ora 10.00, Summit Events and Conference Center, str. Tighina 49/3, Sala Roşie.

***

Agricultorii se vor întruni la Adunarea Generală a membrilor Federației Naționale a Agricultorilor din Moldova „AGROinform”.

Ora 11.00, Institutul Muncii, str. Zimbrului 10.

***

Primăria municipiului Chişinău, de comun cu Oficiul Stării Civile organizează celebrarea nunţilor de aur sau de diamant pentru 16 cupluri din capitală.

Ora 9.30, Oficiul Stării Civile, str. Maria Cebotari, 1.

***

La Biblioteca Științifică Centrală „A. Lupan” a AŞM  va avea loc Şedinţa comună a Secţiei de Ştiinţe  Naturale şi Exacte și a Consiliului ştiinţific al Grădinii Botanice, consacrată omagierii celor 85  ani din ziua naşterii şi 60 ani de activitate ştiinţifico-organizatorică a academicianului Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Alexandru Ciubotaru, profesor universitar, doctor habilitat în biologie, director de onoare al Grădinii Botanice a AŞM.

Ora 14.00, str. Academiei, nr. 5.         

***

Mişcarea de tineret Urmaşii lui Ştefan invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă dedicată  lansării proiectului iExpert - curs de dezvoltare a abilităţilor şi capacităţilor de lider în rîndul tinerilor.

Ora 12.00,  Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, of. 446.

***

Investitorul străin de la Î.C.S. DREBOZACI, aleşi locali şi locuitori ai satului Drepcăuţi, Briceni invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!