ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 27 februarie 2017

08:41 | 27.02.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, și omologul său eston, Sven Mikser, vor susține o conferință de presă.

Ora 15.00, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

***

Organizațiile de Tineret ale partidelor PAS, PPDA și PLDM invită la conferința de presă dedicată inițierii unei campanii de colectare de semnături pentru asigurarea accesului liber în căminele studențești pentru locatari.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „PPDA este alături de producătorii autohtoni”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

Primarul satului Drepcăuţi, Briceni, Ghenadi Ioxa, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Minciuna atacă proprietarii de pământ din s. Drepcăuţi”.

Ora 12.00, Agenţia de presă IPN.

***

Sergiu Tofilat şi Ianuş Cuşnir invită la conferinţa de presă cu tema: „Delapidarea fondurilor europene de către Primăria municipală prin proiecte de eficienţă energetică”.

Ora 13.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

La Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla va avea loc deschiderea festivalului An omagial ,,Zilele Creangă”, ediţia a 7-a, 27 februarie – 4 martie 2017, Chişinău-Iaşi – Târgul Neamţ – Pipirig.

Ora 09.00, Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Estonia, Sven Mikser, efectuează astăzi o vizită oficială în Republica Moldova. Programul vizitei include întrevederi cu președintele Republicii Moldova Igor Dodon, președintele Parlamentului Andrian Candu şi prim-ministrul Pavel Filip.

(Editor L. AlcazĂ)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!