ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dinamo-MAI a cedat primul loc în clasament

16:50 | 27.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 27 feb. /MOLDPRES/. Echipa Dinamo-MAI Chișinău a coborît pe treapta a doua a clasamentului național de volei masculin după ce a pierdut în weekend meciul disputat în deplasare cu formația Dinamo Tiraspol în ultima etapă preliminară a campionatului, relatează MOLDPRES.

Partida s-a încheiat cu scorul 3-1 în favoarea gazdelor. Ele totalizează în urma acestei victorii 25 de puncte – cu unul mai mult decît Dinamo-MAI. Pe locurile trei și patru se situează USM-Bostavan Chișinău (18 puncte) și Speranța-Găgăuzia Vulcănești (14 puncte). Conform regulamentului, ele se vor înfrunta în continuare în turneul play-off pentru a desemna premiantele turneului.

În celelalte întîlniri desfășurate în weekend au fost înregistrate următoarele rezultate: USM-Bostovan Chișinău – Zidarul Nisporeni 3-1, Speranța-Găgăuzia din Vulcănești – UTM-Politeh Chișinău 3-0.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17001590

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!