ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În șapte localități din țară vor avea loc alegeri locale noi ale primarilor

15:31 | 28.02.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. La 14 mai curent, în șapte localități din țară se vor desfășura alegeri locale noi ale primarilor, a anunțat astăzi Comisia Electorală Centrală (CEC), informează MOLDPRES

Potrivit Serviciului de presă al CEC, în localitatea Mereni din raionul Anenii Noi se vor desfășura alegeri locale noi ale primarului din cauza încetării înainte de termen a mandatului, în legătură cu demisia sa.

De asemenea, alegeri locale noi ale primarului vor avea loc pe aceeași dată și în comunele Pervomaisc (raionul Căușeni), Țipala (raionul Ialoveni), satul Ulmu (raionul Ialoveni), orașul Tvardița (raionul Taraclia), satul Racovăț (raionul Soroca) și în localitatea Hirova din raionul Călărași.

(Reporter P. Beregoi, editor M. Jantovan)

img17001616

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!