ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zaria Bălți a înregistrat un scor-fluviu

17:26 | 28.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Echipa Zaria Bălți a consemnat astăzi, în etapa a 21-a a campionatului național de fotbal, un scor-fluviu (6-0) în meciul disputat pe teren propriu cu formația Academia Chișinău, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Bugaiov (34), Mihaliov (50, 90), Țîgîrlaș (53), Ovseanicov (79) și Gulciac (88). ”Nu i-am lăsat nici o șansă adversarei din acest meci. Totul a funcționat perfect în echipa noastră”, a declarat la conferința de presă antrenorul formației bălțene, Vlad Goian.

Într-un alt meci din cadrul etapei Petrocub Hîncești – Speranța Nisporeni a fost înregistrat un rezultat de egalitate (1-1).

Pentru mîine sînt programate următoarele partide: Dinamo-Auto Tiraspol – Milsami Orhei, FC Ungheni – Dacia Chișinău, Saxan Ceadîr-Lunga – Zimbru Chișinău.

Victoria repurtată i-a permis echipei Zaria să urce pe prima treaptă a clasamentului campionatului. Noul lider totalizează 45 de puncte. Sheriff Tiraspol totalizează 44 de puncte și ocupă locul doi. Milsami a adunat 43 de puncte și se situează pe locul trei, dar ea are un meci-restanță.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17001620

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!