ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Milsami Orhei a surclasat formația Dinamo-Auto Tiraspol

17:16 | 01.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. Echipa Milsami Orhei a devansat-o cu un scor categoric (4-0) astăzi pe formația Dinamo-Auto Tiraspol în etapa a 21-a a campionatului național de fotbal și a urcat din nou în fotoliul liderului turneului, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Boiciuc (23), Dedov (24), Balașov (81) și Belous (84). Milsami totalizează 46 de puncte. Zaria a coborît, cu 45 de puncte acumulate, pe poziția a doua în top. Sheriff Tiraspol a adunat 44 de puncte și se situează pe locul trei.

Dacia Chișinău și-a consolidat poziția a patra în clasament după victoria repurtată (2-1) în meciul disputat cu FC Ungheni, avînd 38 de puncte. Marcatori: Pașcenco (22), Kablaș (56) – Gușan (29, din lovitură de la 11 metri). Gușan a ratat egalarea în minutul 74, netransformînd al doilea penalti dictat pentru FC Ungheni în acest meci. ”Toți jucătorii au respectat indicațiile date în ajunul partidei. Sînt satisfăcut de prestația lor și de rezultatul înregistrat”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei FC Ungheni, Igor Ursachi.

Zimbru a suferit înfrîngere (0-3) în meciul din deplasare jucat cu Saxan Ceadîr-Lunga. În celelalte partide ale etapei au fost consemnate următoarele scoruri: Zaria Bălți – Academia Chișinău 6-0, Petrocub Hîncești – Speranța Nisporeni 1-1. Primele patru echipe clasate obțin dreptul de a participa în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17001663

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!