ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 2 martie 2017

19:20 | 01.03.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Parlamentului Andrian Candu va participa la deschiderea Conferinței internaționale cu genericul ”Evoluția controlului constituțional în Europa: lecții învățate și noi provocări”, organizată de Curtea Constituțională în cooperare cu Comisia de la Veneția a Consiliului Europei.

Ora 10.00, Hotelul ”Radisson Blu Leogrand”, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 11.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Președintele Parlamentului Andrian Candu va avea o întrevedere cu Reprezentantul personal al Președintelui în exercițiu al OSCE pentru combaterea antisemitismului, Rabinul Andrew Baker.

Ora 17.15, locul desfășurării întrevederii va fi anunțat suplimentar.

***

Ministerul Educației invită la evenimentul de lansare a Lunarului dedicat educației timpurii.

Ora 10.00, instituția preșcolară nr.153, sect. Botanica, bd. Dacia 36/2.

***

Serviciul Fiscal de Stat va demara o campanie de informare a contribuabililor care desfășoară activitate de întreprinzător, cu genericul ”Activează legal – activează în siguranță”.

Ora 11.30, intrarea în piața de pe str. Calea Basarabiei. 

***

Federația de Promovare a Turismului din Republica Moldova, cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională și a Guvernului Suediei, prin Proiectul de Competitivitate din Moldova invită reprezentanții mass-media la Clubul de presă destinat Galei Turismului -  eveniment care are drept scop promovarea turismului autohton la nivel național.

Clubul va avea loc în data de 2 martie, la ora 16:00 la Emargo Wine, str. Pușkin 47/1.

***

Ambasada Japoniei în Republica Moldova invită la ceremonia oficială de semnare a contractelor de grant pentru implementarea proiectelor finanțate în cadrul Programului de Granturi pentru Securitatea Umană „Kusanone”.

Ora 15.00, Business-centru „NBC”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 73/1, et. 5.

***

Echipa Economică Germană invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Exporturile Republicii Moldova şi impactul Acordului de comerţ liber cu UE (ZLSAC) asupra acestora”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Va continua şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău.

Ora 13.00.

***

Federația Sindicatelor Transportatorilor și Drumarilor din Republica Moldova invită reprezentanții mass-media la Plenara a II-a.

Ora 11.00, Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova, sala de ședințe, et.7, str. 31 August 1989, 129.

***

În perioada 2-3 martie 2017, la Academia de Științe a Moldovei va avea loc cea de-a VI-a conferință internațională „Chimia ecologică și chimia mediului ambiant - 2017".

Ora 09.30, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 1.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent, în parteneriat cu Organizația Națiunilor Unite, invită la  ședința clubului de presă: „Bilanțul celor 25 de ani de la aderarea Republicii Moldova la ONU”.

Ora 11.00, Tucano Coffee Brasil, str. Alexandru cel Bun 91/a.

***

În perioada 2 - 5 martie, la Centrul “Moldexpo” se va desfăşura Expoziţia internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru industria frumuseţii,  BEAUTY, ediţia a XX-a.

Ora 11.00, Centrul “Moldexpo”.

***

Agenţia de presă IPN şi Radio Moldova invită reprezentanţii mass-media la dezbaterile publice cu tema: „Care sînt şansele dezgheţării conflictului îngheţat de la Nistru?”, ediţia a 71-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”.

Ora 14.00, Agenţia de presă IPN.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!