ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Andrei Puțuntică și Ecaterina Jibric au cucerit titlurile de campioni naționali la tenis de masă

17:18 | 03.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Andrei Puțuntică, originar din Călărași, și Ecaterina Jibric (Chișinău) au cucerit, în premieră, la Bălți, titlurile de campioni naționali la tenis de masă, relatează MOLDPRES. 

Locul doi la individual masculin i-a revenit, de asemenea pentru prima dată, lui Vladislav Ursu din Chișinău, iar pe poziția a treia s-a clasat campionul ediției precedente Denis Țărnă din Dubăsari. 

În concursul feminin pe treapta a doua a podiumului de premiere a urcat Ecaterina Șmîganovscaia din Dubăsari, campioană absolută anul trecut, iar pe cea de-a treia – Alexandra Chiriacova (Chișinău). 

La dublu masculin campioni au devenit Andrei Puțuntică și Vladislav Ursu, iar la dublu feminin – Ecaterina Jibric și Tatiana Purice. La dublu mixt a dominat duetul Vladislav Ursu – Vlada Caraulinaia. Toți au devenit campioni în premieră. 

Ediția recentă a campionatului a fost a 23-a. Cei mai mulți campioni – opt - au pregătit antrenorii Vladimir Semipeadnîi și Natalia Smirnova din Chișinău. Campionatul a fost concomitent de selecție în echipa națională care va participa la Campionatul European. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17001738

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!