ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă-luni, 4-6 martie 2017

18:54 | 03.03.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 4 martie

În satul Doroțcaia, colective artistice, meșteșugari și artiști plastici de pe ambele maluri ale rîului Nistru vor sărbători împreună venirea primăverii la Casa de cultură, renovată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin intermediul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

Ora 12.00, Casa de Cultură, satul Doroțcaia, raionul Dubăsari.

***

În perioada 3 – 4 martie a.c., în incinta Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu, se organizează Cupa deschisă a municipiului Chişinău la futsal, consacrată memoriei fotbalistului Valeriu Colbasiuc.

***

Federația Națională de Sambo invită la Campionatul Național de Sambo (seniori).

Ora 10.00, Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, str. A. Doga 22.

Duminică, 5 martie

Cea mai amplă acțiune în masă împotriva violenței asupra femeilor, Campania ”One Billion Rising”,  cunoscută prin faptul că milioane de oameni din întreaga lume se adună să-și exprime mesajele prin dans, va avea loc în acest an și în Republica Moldova. 

Ora 13.00, Strada Pietonală din Chișinău.

***

Federația Națională de Karate-Do și Comitetul Internațional Olimpic invită la Festivalul Internațional Feminin de Karate "Women’s Karate Festival".

Ora 12.00, Universitatea de Educație Fizică și Sport, str. A. Doga 22.

***

Asociația Presei Sportive invită la următoarea probă sportivă din cadrul Olimpiadei Asociației Presei Sportive-2017 - biliardul.

Ora 10.00, Clubul de biliard OLIMPIC, str. Miron Costin, 5.

Luni, 6 martie

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor invită reprezentanţii presei la briefingul de totalizare a activităţii ANSA pe parcursul anului 2016.

Ora 10.00, ANSA, str. M. Kogălniceanu 63.

***

Consiliul municipal Chişinău anunță despre organizarea dezbaterilor publice asupra proiectului Bugetului municipal Chișinău 2017, lectura a II-a.

Ora 10.30, Sala de ședințe a CMC.

***

Ambasada Republicii Turcia în R. Moldova și CCE KEDEM invită la vizionarea filmul documentar "Pașaport turcesc", în care este prezentată istoria salvării a cîtorva sute de evrei de către diplomații Turci în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Ora 16.00, Ambasada Turciei, str. Alexei Mateevici, 55.

***

Grupul de Inițiative Feministe din Moldova în colaborare cu Plazforma și Asociațiile Oberliht și Centrul de Informații „GENDERDOC-M” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Festivalul Feminist 2017: Revendicarea Consimțămîntului”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!