ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zaria a revenit pe primul loc în clasament

10:35 | 05.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 5 mar. /MOLDPRES/. Echipa Zaria Bălți a revenit pe primul loc în clasamentul campionatului național de fotbal după victoria repurtată ieri în meciul din deplasare (1-0) cu formația Speranța Nisporeni, relatează MOLDPRES.

Unicul gol al partidei a fost marcat în prima repriză de Igor Bugaiov. Gazdele au avut în cea de-a doua jumătate a întîlnirii mai multe ocazii de a egala, dar le-au ratat.

Zaria ocupă primul loc în clasament cu 48 de puncte acumulate. Pe locul doi se situează Sheriff Tiraspol cu  47 de puncte adunate. Ea a învins ieri cu scorul 4-0 formația Petrocub Hîncești. Pe locul trei se află Milsami Orhei (46 de puncte), care însă are un meci restanță. Ea va juca astăzi în deplasare cu FC Ungheni.

Pentru astăzi mai sînt programate partidele Academia Chișinău – Dinamo-Auto Tiraspol și Dacia Chișinău – Saxan Ceadîr-Lunga.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17001760

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!