ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 6 martie 2017

08:38 | 06.03.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor invită reprezentanţii presei la briefingul de totalizare a activităţii ANSA pe parcursul anului 2016.

Ora 10.00, ANSA, str. M. Kogălniceanu 63.

***

Consiliul municipal Chişinău anunță despre organizarea dezbaterilor publice asupra proiectului Bugetului municipal Chișinău 2017, lectura a II-a.

Ora 10.30, Sala de ședințe a CMC.

***

Ambasada Republicii Turcia în R. Moldova și CCE KEDEM invită la vizionarea filmul documentar "Pașaport turcesc", în care este prezentată istoria salvării a cîtorva sute de evrei de către diplomații Turci în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Ora 16.00, Ambasada Turciei, str. Alexei Mateevici, 55.

***

Grupul de Inițiative Feministe din Moldova în colaborare cu Plazforma și Asociațiile Oberliht și Centrul de Informații „GENDERDOC-M” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Festivalul Feminist 2017: Revendicarea Consimțămîntului”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!