ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 10 martie 2017

18:28 | 09.03.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia juridică, numiri și imunități se va convoca în ședință.

Ora 08.30, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Ambasada Slovaciei invită la conferința internațională ”Prelucrarea deșeurilor secundare de origine animalieră în produse adecvate pentru agricultura ecologică intensivă”.

Ora 10.00, Universitatea Academiei de Științe a Moldovei, str. Academiei 3/2.

***

Programul finanțat de Uniunea Europeană "Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și Taraclia" (SARD), implementat de PNUD, va desfășura o ceremonie de înmînare a certificatelor de grant pentru 15 antreprenori selectați în prima rundă a concursului de proiecte pentru dezvoltarea afacerilor în Găgăuzia și Taraclia.

Ora 10.00, compania producătoare de fructe uscate - Cardașlîc SRL, or. Comrat, str. Lenin 7B.

***

Compania de proprietate intelectuală INTELSTART invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: ”Lansarea concursului național al mărcii recunoscute ”Notorium 2017””.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG.  

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

În perioada 9-10 martie, vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene va întreprinde o vizită oficială în Ungaria.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!