ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zimbru Chișinău a achiziționat cinci fotbaliști

12:16 | 10.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Staff-ul echipei de fotbal Zimbru Chișinău a informat ieri într-o conferință de presă că și-a întărit lotul cu cinci jucători, relatează MOLDPRES.

Este vorba despre fotbaliștii moldoveni Nicolae Milinceanu, Pavel Secrieru, Artiom Haceaturov, precum și Dmitri Teleghin, discipol al şcolii de fotbal Smena a clubului Zenit Sankt-Petersburg, și atacantul egiptean Șadi Ahdy. "Cu venirea lor o să ne fie, la sigur, mai ușor. Sperăm ca într-o lună-două să punem lucrurile la punct şi să fim din nou Zimbru de care să se teamă toţi", a declarat antrenorul Zimbrului, Ştefan Stoica. 

Obiectivul echipei este să obțină dreptul, la finele sezonului, de a evolua în Liga Europa. Pentru aceasta este necesar să se situeze în primele patru în clasamentele campionatului național la finele sezonului sau să se califice minimum în finala Cupei Moldovei.

În prezent Zimbru ocupă locul cinci în clasament la o diferență de 7 puncte de ocupanta locului patru, Dacia Chișinău. În Cupa Moldovei, ea se va întîlni în sferturile de finală cu Dinamo-Auto Tiraspol.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17001887

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!