ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Daniela Morari a avut o întrevedere cu şeful Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău

13:58 | 17.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Daniela Morari, a avut în dimineaţa zilei de astăzi o întrevedere cu şeful Delegaţiei Uniunii Europene la Chişinău, Pirkka Tapiola, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE, în cadrul reuniunii au fost discutate priorităţile de pe agenda comună Republica Moldova–Uniunea Europeană, inclusiv, negocierea noii agende de asociere pentru 2017-2019 (23 martie la Chişinău), desfăşurarea reuniunii Consiliului de Asociere Republica Moldova–Uniunea Europeană (31 martie curent la Bruxelles), vizite la nivel înalt, precum şi pregătirea pentru Zilele Europei desfăşurate tradiţional în luna mai, la Chişinău.

 

 

img17002110

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!