ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din localitatea Ghidighici şi-a pierdut viaţa într-un incendiu

10:52 | 18.03.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Un bărbat de 63 de ani din localitatea Ghidighici, municipiul Chişinău şi-a pierdut viaţa într-un incendiu, care a avut loc în seara zilei de ieri, potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE), informează MOLDPRES.

Pompierii au fost alertaţi la ora 20.20. La fața locului s-au deplasat două echipaje, care au intervenit prompt pentru a lichida incendiul ce a cuprins casa respectivă. Pompierii au localizat focul fără ca acesta să se răspîndească, iar în două ore incendiul a fost lichidat complet. În casa mistuită de flăcări a fost depistat cadavrul carbonizat al unui om.

SPCSE mai anunţă că un alt incendiu în care a avut de suferit un bărbat în vîrstă de 61 de ani s-a produs într-un sector de vile din apropierea localității Bîc, municipiul Chișinău. Persoana s-a intoxicat cu fum după ce casa acesteia a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au reușit să localizeze rapid incendiul, iar bărbatul a fost salvat. În prezent viața acestuia este în afara oricărui pericol.

De la începutul anului curent în Republica Moldova au avut loc 396 incendii, în care au decedat 40 de persoane. 

(Reporter V. Bercu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!