ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Andrei Galbur a fost invitatul cheie la sesiunea strategică organizată de centrul Atlantic Council

09:11 | 21.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Aflat în vizită de lucru la Washington, viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur a fost invitatul cheie la sesiunea strategică privind prioritățile de cooperare Republica Moldova - Statele Unite ale Americii, organizată de centrul Atlantic Council. Evenimentul a întrunit reprezentanţi ai Administraţiei şi Congresului SUA, mediului academic şi alţi experţi din capitala federală, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

Ministrul Andrei Galbur a prezentat realizările înregistrate de Guvernul Republicii Moldova în procesul de implementare a principalelor reforme, inclusiv în sectorul judiciar, consolidarea sectorului financiar-bancar, reforma administrației publice centrale, lupta cu corupția şi eforturile în procesul de reglementare a conflictului transnistrean.

La rîndul lor, participanţii la eveniment au remarcat eforturile autorităților din Republica Moldova în domeniul reformelor, evocînd importanța menținerii angajamentului și a unui ritm susţinut în implementarea acestora.  

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!