ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Au fost desemnați premianții Cupei Moldovei la tenis de masă (cadeți)

11:06 | 21.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Cupa Moldovei la tenis de masă, individual, rezervată cadeților, desfășurată la sala specializată a Universității de Stat din Moldova, i-a desemnat, în premieră, cîștigători pe Arsenie Iacubenco și Natalina Brînză, ambii din Bălți, relatează MOLDPRES.

Locurile doi și trei în turneul masculin au revenit, de asemenea pentru prima dată, jucătorilor din Cahul Alexandru Alexeev și Vlad Caminschi. În concursul feminin pe treapta a doua a podiumului de premiere a urcat Vitalina Brînză, sora cîștigătoarei turneului. Poziția a treia în top i-a revenit Dianei Gurschi din Mereni (Anenii Noi).

Antrenorii premianților sînt Oleg Șaric (Bălți), Iurie Stoica (Cahul) și Natalia Smirnova (Chișinău). Elevii lui Iurie Stoica au devenit în premieră premianți la Cupa Moldovei. ”Este un semn de bun augur că și în sudul țării a apărut un tehnician valoros, care poate să mai producă surprize pe viitor la turneele naționale”, a declarat pentru agenție președintele federației naționale de profil Vladimir Semipeadnîîi. 

Cupa Moldovei a fost primul turneu de selecție în loturile naționale. Vor urma încă trei concursuri în urma cărora vor fi desemnați membrii selecționatei R. Moldova, care va participa la Campionatul European, programat pentru 14-23 iulie în Portugalia.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17002179

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!