ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PLDM are un nou deputat în Parlament

13:41 | 21.03.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Președintele raionului Anenii Noi, Alexandru Barbăroşie, este noul deputat în Parlament din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), după ce Chiril Lucinschi și-a depus mandatul de parlamentar, informează MOLDPRES.

Mandatul de deputat al acestuia a fost validat astăzi de Curtea Constituțională, după ce Comisia Electorală Centrală a înaintat candidatul supleant de pe lista PLDM.

La alegerile parlamentare din noiembrie 2014 Alexandru Barbăroșie s-a aflat pe locul 32 pe lista electorală a PLDM.

Alexandru Barbăroșie este născut la 7 aprilie 1974, în satul Mereni, raionul Anenii Noi. A absolvit Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, facultatea de Istorie şi Etnopedagogie. Acesta a activat anterior la mai multe companii private.

Fracțiunea parlamentară a PLDM este formată din nouă deputați.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

img17002186

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!