ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal s-a deplasat în Austria

10:40 | 22.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal a plecat astăzi din San Marino la Viena (Austria) pentru a continua pregătirile de meciul din 24 martie din preliminariile Campionatului Mondial cu selecționata acestei țări, relatează MOLDPRES.

Toți jucătorii convocați de la cluburile de peste hotare au sosit la lot. Aceștia sînt: portarul Stanislav Namașco (Levadiakos, Grecia), fundașii Alexandru Epureanu (Istanbul BB, Turcia) și Cătălin Carp (UFA, Rusia), mijlocașii Eugeniu Cebotaru (Sibir, Rusia), Artur Ioniță (Cagliari, Italia). Anterior, s-a încadrat în pregătiri mijlocașul Alexandru Gațcan (Rostov, Rusia).

”Nu mă aflu încă în formă sportivă maximă, cea pe care mi-o doresc, dar cu un supraefort, sper, să o ating în meciul cu Austria. Revenirea în teren după accidentarea suferită nu a fost deloc ușoară”, a declarat pentru mass-media Artur Ioniță, care aproximativ jumătate de an nu a jucat din cauza unei accidentării. Însă, în ultimele șapte meciuri din campionatul Italiei a evoluat, a servit o pasă de gol și în două partide a fost desemnat cel mai bun jucător.

La dispoziția antrenorului Igor Dobrovolschi se mai află următorii jucători din campionatul intern: Alexei Koșelev, Serghei Pașcenco, Petru Racu, Ion Jardan, Victor Golovatenco, Vadim Bolohan, Maxim Potîrniche, Veaceslav Posmac, Andrei Cojocari, Maxim Mihaliov, Radu Gînsari, Alexandru Dedov, Vladislav Ivanov, Alexandru Antoniuc, Eugeniu Sidorenco, Igor Bugaiov, Gheorghe Andronic.

Partida cu selecționata Austriei va începe la ora 21.45 și va fi transmisă în direct la postul de televiziune Moldova 1.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!