ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii l-a primit pe ambasadorul agreat al Republicii Kazahstan

16:49 | 22.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, l-a primit astăzi pe ambasadorul agreat al Republicii Kazahstan în Republica Moldova, cu reşedinţa la Kiev, Samat Ordabaev, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Viceministrul Lilian Darii i-a urat succes ambasadorului Samat Ordabaev în îndeplinirea mandatului şi l-a asigurat de sprijinul autorităţilor de la Chişinău în realizarea obiectivelor orientate spre consolidarea cooperării bilaterale.

În cadrul dialogului purtat cu această ocazie au fost examinate stadiul actual şi perspectivele dialogului bilateral, fiind trecute în revistă acţiunile bilaterale programate pentru perioada apropiată. Cei doi oficiali au exprimat interes pentru consolidarea cooperării bilaterale, pornind de la preocuparea comună pentru valorificarea premiselor existente în domeniile de interes reciproc. În acest sens, viceministrul Lilian Darii a reliefat oportunitatea avansării şi diversificării cooperării moldo-kazahe în domeniul comercial-economic, sfera investiţională, dinamizarea contactelor interumane.

img17002241

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!