ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Daniela Morari a avut o întrevedere cu ambasadorul Slovaciei în R. Moldova

16:57 | 22.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Daniela Morari, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Republicii Slovace în R. Moldova, Robert Kirnag, transmite MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE, subiectele abordate în cadrul întrevederii au vizat agenda vizitelor în anul curent a oficialilor ambelor state, dialogul bilateral şi pregătirile pentru cea de-a treia reuniune a Consiliului de Asociere şi Summitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles.

De asemenea, oficialii au efectuat un schimb de opinii pe marginea proiectelor implementate în ţara noastră în cadrul SlovakAid, precum şi posibilitatea extinderii sectoarelor de cooperare în cadrul acestui instrument de finanţare, în domeniile agricol şi turistic.

img17002243

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!