ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 27 martie 2017

08:31 | 27.03.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor și Asociația Naţională a Companiilor din domeniul TIC invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă dedicată desfăşurării  Moldova ICT Summit 2017.

Ora 12.00, Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, bd. Ştefan cel Mare, 134, et. 3.

***

Programul Novateca, Ministrul Culturii Monica Babuc și Biblioteca Națională a Republicii Moldova invită la conferința de presă ce marchează lansarea celei de-a doua etape a campaniei naționale de sensibilizare „Ne vedem la bibliotecă!”.

Ora 11.00, Biblioteca Națională, str. 31 august 1989, 78 A, bloc 2.

***

Membrii Partidului Democrat din Moldova se vor reuni în ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate.

Ora 11.00, sediul central al PDM, str. Tighina 32.

***

Cu prilejul aniversării a 99-a de la unirea Basarabiei cu Țara, la Cahul va avea loc un concert susținut de Mihai Mărgineanu și trupa sa.

Ora 18.00, Palatul de Cultură „Nicolae Botgros” din Cahul.

***

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei anunță inaugurarea bustului lui Mihai Eminescu în satul Ulmu, raionul Ialoveni.

Ora 11.00, satul Ulmu, raionul Ialoveni.

***

Mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” și Mișcarea de Tineret „VOIEVOD” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă în cadrul căreia va fi prezentat filmul documentar: ”Unire prin ocupație. Ecouri”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Ambasada Ungariei la Chişinău invită la vernisarea expoziţiei de pictură IN MEMORIAM Ludmila Țonceva.

Ora 16.30, Ambasada Ungariei, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 131.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Prim-ministrul Pavel Filip participă la reuniunea șefilor de Guverne ale statelor membre ale Organizației pentru Democrație și Dezvoltare Economică – GUAM, care se desfăşoară la Kiev, Ucraina.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!