ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În autoproclamata rmn a fost interzisă folosirea maşinilor de serviciu în scopuri personale

11:11 | 28.03.2017 Categorie: Regiuni

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/.  Autorităţile autoproclamatei rmn au interzis funcţionarilor din regiune să folosească automobilele de serviciu în scopuri personale, transmite MOLDPRES cu referire la surse electronice.

Potrivit unui comunicat, Alexandr Martînov, preşedintele aşa-numitului comitet executiv din stînga Nistrului, a semnat ieri o dispoziţie prin care tuturor deţinătorilor de funcţii publice, care beneficiază de maşini de serviciu, le este interzis să utilizeze aceste automobile în alte scopuri decît cele de lucru.

Restricția  îi vizează în special pe membrii aşa-zisului executiv, funcționarii din acest comitet și din departamente. De asemenea, “din 28 martie curent acestor categorii li se interzice folosirea mașinilor de serviciu în zilele nelucrătoare sau de sărbătoare”. 

Totodată, documentul  “interzice organelor de resort să elibereze foile de parcurs pentru folosirea automobilelor în zilele de odihnă sau de sărbătoare”.

(Reporter L. Grubîi, editor M. Jantovan)

img17002368

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!