ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un concurs de fotografie a fost lansat la Cimişlia

15:02 | 29.03.2017 Categorie: Regiuni

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. Mai mulţi fotografi amatori din raionul Cimişlia au fost antrenaţi într-un concurs, desfăşurat în premieră de Consiliul raional, cu genericul „CIMISHOOTING – Vînează Cimișlia în imagini”. Participanţii vor trebui să-şi prezinte lucrările pînă pe data de 8 mai, transmite MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, vor fi apreciate cele mai reuşite şi neobişnuite imagini ce vor reflecta viaţa, activitatea, localităţile şi atracţiile raionului.

Totodată, vor fi acceptate şi lucrările fotografilor care dispun de arhive personale, cu poze realizate chiar şi în secolul trecut. Astfel, autorităţile şi-au propus să „promoveze fotografii talentaţi şi să păstreze identitatea vizuală în timp a raionului Cimişlia”, indică gazetadesud.md.

Lucrările participanţilor vor fi expuse în cadrul unui vernisaj, prezentat la Expoziţia-tîrg „Parada florilor”. Evenimentul urmează să fie organizat la Cimişlia în luna mai, pentru a patra oară, şi care a reuşit să ajungă deja o carte de vizită a localităţii.

(Reporter L. Grubîi, editor L. Alcază)

img17002403

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!