ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul “Moldexpo” va găzdui Tîrgul specializat Imobil Moldova şi Expoziţia Celebration

15:17 | 30.03.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. La Centrul “Moldexpo” au fost inaugurate astăzi Tîrgul specializat de bunuri imobiliare IMOBIL MOLDOVA, ediţia a XIX-a şi  Expoziţia specializată CELEBRATION, ediţia a X-a. Organizatorul celor două evenimente  este Compania Poliproject Exhibitions, informează MOLDPRES. 

În cuvîntul de salut adresat participanţilor la deschidere, Marina Tiron, director al companiei nominalizate a subliniat că  Tîrgul IMOBIL Moldova este organizat cu suportul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru şi Primăriei Chişinău. Ediţia din acest an a întrunit 50 de companii, inclusiv 25 din domeniul construcţiilor. Ofertele companiilor sînt diverse - reduceri, preţuri speciale pentru un metru pătrat, stimularea cererii prin bonusuri şi cadouri. Însă doar  la un singur aspect  ofertele participanţilor  coincid, adică preţurile speciale sînt valabile doar în perioada desfăşurării tîrgului, a precizat sursa citată. 

De asemenea, participanţii la Tîrg au fost salutaţi de către viceministrul  Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor Ion Stratulat, care a spus că  ministerul participă tradiţional la organizarea acestui Tîrg şi întreprinde acţiuni  pentru soluţionarea  problemei privind asigurarea cu spaţiu locativ a cetăţenilor ţării. El  le-a dorit succese participanţilor în stabilirea noilor contracte de colaborare. 

La cea de-a X-a ediţie a Expoziţiei  CELEBRATION şi-au prezentat produsele circa 70 de participanţi, care oferă vizitatorilor o gamă foarte variată de rochii de mireasă, costume de mire, accesorii şi decoraţii de nuntă,  decoruri floristice, suvenire, cadouri etc. Pe parcursul desfăşurării expoziţiei vizitatorii  vor putea participa  la diferite tombole şi să  vadă  în exclusivitate defileurile noilor colecţii ale rochiilor de mireasă şi de seară şi finala concursului Miss Celebration 2017. Şi la această expoziţie, toţi participanţii au pregătit pentru vizitatori oferte  cu preţuri unice, de care aceştia pot beneficia doar în perioada desfăşurării evenimentului. 

Cele două expoziții se vor încheia la 2 aprilie.

(Reporter A. Mardare, editor M. Jantovan)

img17002431

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!