ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol s-a distanțat la trei puncte de ocupanta locului doi

10:25 | 02.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 2 apr. /MOLDPRES/. Liderul campionatului național de fotbal, Sheriff Tiraspol, s-a distanțat ieri cu trei puncte în clasament de ocupanta locului doi, Milsami Orhei, relatează MOLDPRES.

Asta chiar dacă a fost liberă de joc. Diferența în top a fost făcută de înfrîngerea (0-1) suferită de Milsami în meciul din deplasare jucat cu Zimbru Chișinău. Unicul gol al partidei a fost marcat de Milinceanu în minutul 20. O victorie importantă a repurtat și Dacia Chișinău. Aceasta a învins-o cu scorul 1-0 pe Zaria Bălți. Golul a fost înscris de Isa în minutul 90 de joc.

În celelalte meciuri ale etapei a 25-ea au fost înregistrate următoarele rezultate: Academia Chișinău – FC Ungheni 0-1, Petrocub Hîncești – Saxan Ceadîr-Lunga 1-0, Speranța Nisporeni – Dinamo-Auto Tiraspol 4-1.

Sheriff ocupă primul loc cu 53 de puncte adunate și un meci restanță. Milsami totalizează 50 de puncte. Urmează în top Zaria (48 p.), Dacia (48 p.), Zimbru (40 p.), Petrocub (26 p.), Speranța (23 p.), Academia (22 p.), Dinamo-Auto (17 p.), Saxan (15 p.), Fc Ungheni (13 p.).

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17002492

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!