ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 4 aprilie 2017

18:35 | 03.04.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia securitate națională, apărare și ordine publică se va convoca în ședință.

Ora 09.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Ministerul Finanțelor invită jurnaliștii la evenimentul dedicat sărbătorii profesionale - Ziua Contabilului.

Ora 09.00, Sala mare a ministerului, et. 4.

***

Va avea loc evenimentul de finalizare a Proiectului european “Clima East: Atenuarea efectelor și adaptarea ecosistemelor la schimbările climatice în Parcul Național Orhei”, implementat de PNUD Moldova.

Ora 10.00, or. Orhei, Sala de conferinţe a Consiliului raional, str. V. Mahu 160,  etajul 4.

***

În zilele de 4-5 aprilie, Palatul Național „Nicolae Sulac” va găzdui Tîrgul de Cariere Chișinău.

Ora 10.00, intrare liberă.

***

La AŞM se va desfășura Conferinţa ştiinţifică dedicată omagierii a 85 de ani de la naşterea lui Fănuş Neagu, prozator,  memorialist, dramaturg şi scenarist român, membru titular al Academiei Române.

Ora 14.00, Sala Mică a AŞM, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt nr. 1, et. II.

***

Facultatea Tehnologia Alimentelor a Universității Tehnice a Moldovei (UTM), Departamentul Alimentaţie și Nutriţie, Filiera Francofonă „Technologies Alimentaires” invită la seminarul știinţifico-practic „MON LABORATOIR DE CUISINE INNOVANTE”, organizat cu suportul Agenţiei Universitare Francofone şi în parteneriat cu restaurantul Amaris Garden.

Ora 9.00, Centrul de Instruire Practică şi Formare Continuă în domeniul Alimentaţiei Publice, UTM, blocul 5, aud. 5-222, 5-208, str. Studenţilor 11.

***

Reprezentanții mass media sînt invitați la evenimentul cultural ”O lecție de istorie despre Ștefan cel Mare și Sfînt”. Speaker - istoricul Ion Varta.

Ora 18.00, Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

***

Federația de Lupte din R. Moldova invită la conferința de presă consacrată rezultatelor participării sportivilor moldoveni la Campionatul European U-23. 

Ora 12.00, Comitetul Național Olimpic și Sportiv, str. A. Pușkin 11.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul Octavian Calmîc, ministru al Economiei,  efectuează, în perioada 1–5 aprilie, o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!