ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Radu Albot a repetat o performanță stabilită în urmă cu doi ani

10:18 | 04.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 4 apr. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot (27 de ani) a fost situat ieri pe locul 82 în clasamentul mondial ATP, repetînd astfel un record fixat în premieră pe 4 mai 2015, relatează MOLDPRES.

Performanța a devenit posibilă datorită bunei evoluții la turneul de la Miami (SUA) unde a repurtat două victorii în etapa preliminară și a promovat pe tabloul principal al competiției. În această fază el i-a cedat lui Andreas Seppi (Italia), numărul 68 mondial.

Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean, angajat în echipa sportivă a Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale. Lui îi aparțin o serie de recorduri în sportul moldovenesc.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17002537

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!