ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal a urcat patru trepte în topul FIFA

15:14 | 06.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 6 apr. /MOLDPRES/. Lotul națională de fotbal este situat astăzi în clasamentul mondial pe locul 158 – cu patru trepte mai sus în comparație cu luna precedentă, relatează MOLDPRES. 

Ascensiunea a fost determinată de rezultatele înregistrate în martie trecut. Echipa moldoveană a învins selecționata statului San Marino (2-0), a cedat formației Turciei (1-3) – ambele meciuri amicale - și a suferit înfrîngere (0-2) în partida cu reprezentativa Austriei din preliminariile Campionatului Mondial. 

Adversarele echipei naționale în grupa D a preliminariilor ocupă următoarele locuri în ierarhia mondială: 13 - Țara Galilor, 26 – Irlanda, 36 – Austria, 49 – Serbia, 122 – Georgia. 

După o pauză de șapte ani, pe primul loc în clasamentul mondial a revenit echipa Braziliei, urmată de loturile Argentinei și Germaniei. Următorul clasament va fi dat publicităţii pe 4 mai.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17002629

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!