ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal feminin a obținut a doua victorie consecutivă

10:14 | 09.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 9 apr. /MOLDPRES/.  Echipa națională de fotbal feminin a repurtat ieri a doua victorie consecutivă la turneul din cadrul primului tur preliminar al Campionatului Mondial-2019, care se desfășoară în Lituania, relatează MOLDPRES.

Ea a învins cu scorul 2-0 reprezentativa țării-gazdă. Soarta partidei a fost decisă în minutele de prelungiri. Mai întîi, Algimante Mikutaitė a trimis mingea în propria poartă, iar la puțin timp Carolina Ţabur a marcat al doilea gol.

Echipa pregătită de Alina Stețenco a evoluat în următoarea componență: Zatuşevscaia, Cerescu, Prisăcari, Porojniuc, Munteanu, Caraman, Toma (Cuşinova, 80), Chiper, Ţabur, Miţul (Arnautu, 89), Colesnicenco.

Gazdele au evoluat din minutul 51 în zece oameni după eliminarea din teren a jucătoarei Neverdauskaitė.

Anterior formația moldoveană a învins echipa Andorrei cu scorul 4-0. Pe 11 aprilie ea va juca cu selecționata Israelului.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17002708

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!