ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff a învins-o cu un scor la limită pe Zimbru

09:00 | 10.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol a întrecut-o ieri cu un scor la limită (1-0), în deplasare, pe Zimbru Chișinău în etapa a 27-ea a campionatului național de fotbal, relatează MOLDPRES.

Unicul gol al partidei a fost marcat de fostul jucător al formației-gazdă Vitalie Damașcan în minutul 76. El a trimis balonul în poartă, în cădere, în urma unei centrări pe jos. Mulți spectatori l-au fluierat după această reușită. ”Am înscris la debutul meu pentru Sheriff. Sînt fericit, dar încerc și un sentiment de jenă pentru fosta mea echipă”, a declarat la conferința de presă de la finele întîlnirii tînărul atacant.

În celelalte partide disputate au fost înregistrate următoarele rezultate: Speranța Nisporeni – FC Ungheni 0-1, Academia Chișinău – Zaria Bălți 0-4, Petrocub Hîncești – Milsami Orhei 3-1, Dinamo-Auto Tiraspol – Saxan Ceadîr-Lunga 2-0.

Sheriff conduce în clasament cu 56 de puncte acumulate. Pe locul doi se situează Zaria (54 puncte). Urmează Milsami (53 puncte) și Dacia Chișinău (51 puncte). Primele patru echipe clasate obțin dreptul să participe în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17002720

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!