ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal în sală a suferit înfrîngere în meciul cu Polonia

11:01 | 10.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. Lotul național de futsal a suferit ieri eșec cu scorul 2-4 în partida disputată cu reprezentativa Poloniei, gazda turneului preliminar din cadrul Campionatului European-2018, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Mikołajewicz (6), Zastawnik (10), Mizgajski (16), Kubik (28) - Neagu (5) și Laşcu (15).

Echipa aliniată de antrenorul Vladimir Vusatîi la startul acestei partide a fost următoarea: Nicolae Neagu, Sergiu Tacot, Cristian Obadă, Constantin Burdujel și Andrian Laşcu.

În primul meci desfășurat la turneu, formația moldoveană a fost surclasată de selecționata Spaniei, campioană europeană în exercițiu, cu scorul 7-0. Mîine, 11 aprilie, ea va juca cu lotul Serbiei.

La turneul final se califică cîștigătoarele celor șapte grupe preliminare. Formațiile clasate pe locul doi și cea mai bună echipă care a ocupat locul trei vor juca meciuri de baraj pentru a promova în faza decisivă a Campionatului European.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17002726

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!