ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 13 aprilie 2017

18:39 | 12.04.2017 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul organizează tradiționalul Tîrg caritabil pentru susținerea copiilor din categoriile social-vulnerabile.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Filmul ”Reziliența” va fi prezentat deputaților și membrilor Guvernului.

Ora 10.30, Parlamentul Republicii Moldova, sala de ședințe.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 11.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la evenimentul de deschidere a fabricii de producție Fujikura Automotive MLD.

Ora 11.00, șos. Muncești, nr. 801.

***

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, Agenția pentru Intervenție și Plăți pentru Agricultură și Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul agriculturii, finanțate de Banca Mondială, invită reprezentații mass-media la conferința de lansare a apelului nr. 5 pentru participare la programul de granturi investiționale ”Facilitarea Accesului la Piețele de Desfacere” în cadrul Proiectului Agricultura Competitivă.

Ora 10.00, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, bd. Ştefan cel Mare, 162, et. 4, bir. 405.

***

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează o nouă ediție a  campaniei  „Donează Sînge, Fii Erou!”.

Ora 09.00, Aula nr. 8 „Nicolae Eșanu”, str. Nicolae Testemițanu, 20.

***

Ambasada României în Republica Moldova invită la inaugurarea expoziţiei ”Drepţi între popoare” la Universitatea de Stat din Comrat, prefațată de o conferință publică, în contextul manifestărilor dedicate Preşedinţiei române a Alianţei Internaţionale pentru Memoria Holocaustului (IHRA).

Ora 11.00, Aula Universității de Stat din Comrat, str. Galaţana, 17.

***

Centrul analitic independent EXPERT-GRUP invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Cum ieșim din criza creditării bancare?”.

Ora 10.00, Agenţia INFOTAG.

***

Avocatul Victor Panţîru invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Atac raider asupra companiei engleze, instrumentat cu ajutorul organelor de drept din Republica Moldova!”.

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți va organiza ceremonia de înmînare a mantiei și diplomei de Doctor Honoris Causa academicianului Gheorghe Mustea.

Ora 14.00, Sala Polivalentă a Universității, Corpul administrativ, str. Pușkin, 38.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, se află, în perioada 11-13 aprilie, la Varşovia, Polonia, unde participă la reuniunea miniștrilor de Externe ai Grupului Vișegrad extins (V4+) și ai statelor Parteneriatului Estic (PaE).

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!