ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Materiale promoționale și un mesaj de bun venit acasă sînt distribuite conaționalilor din diasporă, la trecerea frontierei

10:31 | 13.04.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Biroul Relații cu Diaspora (BRD) al Cancelariei de Stat, în parteneriat cu Poliția de Frontieră distribuie, începînd de astăzi, cetățenilor din diasporă fluturași cu ocazia revenirii în țară de Paști, la patru cele mai solicitate puncte de trecere a frontierei de stat în această perioadă, comunică MOLDPRES cu referire la biroul nominalizat. 

Cei 30.000 de fluturași (flyere) conțin un mesaj de bun venit în Republica Moldova adresat membrilor diasporei, iar pe verso – informație promoțională despre programul guvernamental DOR – Diasporă*Origini*Reveniri – destinat copiilor moldovenilor stabiliți peste hotare, prin care aceștia sînt invitați să se înscrie online, pe www.dor.md pînă pe 25 mai, pentru a participa la program. 

Flyerele vor fi distribuite pînă la epuizarea stocului la punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița, Sculeni-Sculeni, Otaci-Moghiliov și la Aeroportul Internațional Chișinău, la verificarea pașapoartelor. 

Acțiunea face parte din campania de informare privind înscrierile la programul guvernamental DOR, ediția a V-a. Mai multe informații despre program pot fi găsite pe www.dor.md sau www.brd.gov.md.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!