ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul a aprobat demisia a doi deputaţi

15:43 | 13.04.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Parlamentul a aprobat astăzi demisia deputaților Victor Roşca și Alexandru Barbăroşie, informează MOLDPRES.

Cei doi parlamentari făceau parte din fracţiunea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM).

Fostul deputat Victor Roşca a anunţat că şi-a depus mandatul din motive de sănătate. La fel, acesta a specificat că la următorul Consiliu Naţional Politic al formaţiunii va demisiona şi din funcţia de Secretar General al PLDM.

La rîndul său, Alexandru Barbăroşie a renunțat la mandatul de deputat în favoarea funcției de președinte al raionului Anenii Noi.

Tot astăzi, Parlamentul a numit patru membri ai Consiliului de administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare, pentru un mandat de cinci ani. Este vorba despre: Valeriu Chițan - președinte, Iurie Filip - vicepreședinte, Victor Captari și Viorel Miron - membri.

(Reporter A. Plitoc, editor M. Jantovan)

img17002852

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!