ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 14 aprilie 2017

08:44 | 14.04.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul organizează o nouă rundă de dezbateri pe marginea proiectului de lege pentru modificarea sistemului electoral și introducerea votului uninominal. Temele propuse pentru discuție vizează conceptul de mandat imperativ versus mandat reprezentativ, condițiile de revocare a mandatului de deputat, finanțarea și mediatizarea campaniilor electorale.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Sergiu Bucătaru, însoțit de inspectorii ANTA și INP, vor efectua razii la Gara Auto Nord.

Ora 07.30, Gara Auto Nord.

***

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI invită la conferința de presă cu tema: „Asigurarea securității antiincendiare în perioada Sărbătorilor Pascale”.

Ora 11.00, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, str. Gheorghe Asachi, 69.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!