ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sîmbătă-marți, 15-18 aprilie 2017

16:35 | 14.04.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sîmbătă, 15 aprilie

Organizația sportivă Sporter invită la cursa de alergare pe străzile capitalei, dedicată Sfintelor Sărbători de Paști. La eveniment pot participa atît sportivii profesioniști, amatori, cît și cei începători.

Ora 10:00, parcul „Valea Trandafirilor”, str. Decebal 34, cafeneaua „Rendez Vous”.

Marți, 18 aprilie

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită la Clubul de presă cu tema: „Sprijinul acordat Republicii Moldova de către Uniunea Europeană pentru reforma poliției”.

Ora 16.00, Robin's Pub.

***

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală organizează sărbătoarea „A Treia Zi de Paști la Muzeu”.

Orele 11.00-15.00, Muzeul Satului, biserica „Adormirea Maicii Domnului”.

***

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Prezentarea rezultatelor studiului monitorizarea calității aerului în restaurante, cafenele și baruri din mun. Chișinău: Studiul situației după punerea în aplicare a legii privind controlul tutunului”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!