ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Transportul public din capitală va activa în Noaptea Învierii şi de Paştele Blajinilor după un program special

10:20 | 15.04.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Programul de activitate a troleibuzelor şi autobuzelor va fi prelungit în Noaptea Învierii şi de Paştele Blajinilor pînă la ora 24.00, iar microbuzele vor circula şi după miezul nopţii, în funcție de fluxul de călători, informează MOLDPRES.

Serviciul de presă al Primăriei capitalei a precizat că în zilele de 15, 16, 17 şi 22 aprilie, numărul de autobuze pe rutele nr. 10 (str. V. Alecsandri – comuna Grătieşti), nr. 26 (str. Alba-Iulia – str. Doina) şi nr. 28 (str. V. Alecsandri – satul Hulboaca) va fi stabilit după necesitate.

Totodată, în mod tradiţional, de Paștele Blajinilor, în zilele de 23 şi 24 aprilie, pentru asigurarea cu transport a locuitorilor capitalei, ruta suplimentară de autobuz „C” va circula de la str. Vasile Alecsandri pînă la str. Doina (Cimitirul „Sfîntul Lazăr”). Pe această rută de autobuz vor circula 10 autobuze.

La fel, ruta suplimentară de autobuz „D” va circula de la bd. Renaşterii Naţionale (Circul) pînă la str. Doina (Cimitirul „Sfîntul Lazăr”). În total, pe această rută de autobuz vor circula 30 de autobuze.

Potrivit Primăriei municipiului Chişinău, ruta de autobuz nr. 27 va circula, la fel, de la bd. Renaşterii Naţionale (Circul) şi pînă la str. Doina (Cimitirul „Sfîntul Lazăr”). Pe ruta respectivă vor circula 10 unităţi de transport.

De asemenea, pe 23 şi 24 aprilie, numărul de troleibuze circulante pe rutele nr. 24 şi nr. 25 va fi stabilit după necesitate, iar microbuzele de pe rutele nr. 126, nr. 132, nr. 134, nr. 154, nr. 162, nr. 180, nr. 184 şi nr. 189 vor circula pînă la Cimitirul „Sfîntul Lazăr”.

(Reporter A. Plitoc, editor L. Alcază)

img17002877

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!