ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff a suferit înfrîngere, pe teren propriu, în meciul cu Academia

11:06 | 15.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol a pierdut, ieri, pe teren propriu, cu scorul 1-2, meciul disputat cu formația Academia Chișinău în cadrul etapei a 28-a a campionatului național de fotbal, relatează MOLDPRES.

Oaspeții au deschis rapid scorul după un contraatac în minutul 6 prin Roșca după care au instalat în teren o apărare ermetică. Chiar și așa gazdele au creat cîteva ocazii periculoase de gol, din care au materializat doar una în gol în minutul 66. A marcat Cavalcante. Sheriff a atacat masiv în continuare, dar replica ”academicienilor” în minutul 84 prin șutul imparabil expediat de Vremea a pus punctul pe ”i” în acest meci. 2-1 în favoarea Academiei.

În celelalte partide jucate au fost înregistrate următoarele rezultate: Milsami Orhei – Speranța Nisporeni 1-0, FC Ungheni – Dinamo-Auto Tiraspol 2-2.

Pentru astăzi sînt programate meciurile Zaria Bălți – Petrocub Hîncești, Dacia Chișinău – Zimbru Chișinău.

Situația din plutonul fruntaș al clasamentului a devenit intrigantă după eșecul suferit de Sheriff. Liderul se mai află pe primul loc cu 56 de puncte acumulate, dar astăzi poate fi depășit de Zaria – în caz de victorie -, care are 54 de puncte adunate și un meci-restanță. Pe locul doi se situează Milsami cu 56 de puncte totalizate și un meci în plus. Dacia a adunat 51 de puncte și are un meci-restanță.

Primele patru echipe clasate obțin dreptul de a participa în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17002884

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!