ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zaria Bălți a urcat pe primul loc în clasamentul campionatului național de fotbal

10:51 | 16.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 16 apr. /MOLDPRES/. Echipa Zaria Bălți a acces ieri pe prima treaptă a clasamentului național de fotbal după victoria repurtată pe teren propriu cu scorul 2-1 în meciul disputat cu Petrocub Hîncești în cadrul etapei a 25-ea, relatează MOLDPRES.

”Înfrîngerea surprinzătoare suferită în ajun de Sheriff, acasă, ne-a mobilizat și mai mult în acest meci. Trebuia să învingem cu orice preț pentru a urca pe primul loc. Obiectivul trasat l-am îndeplinit. Acum gîndurile noastre zboară și se îndreaptă doar la următorul meci”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei bălțene, Vlad Goian. ”Noi încă nu sîntem într-atît de puternici pentru a oferi surprize în fiecare partidă disputată în campionat”, a spus timonierul-șef al formației hînceștene Iurie Osipenco.   

Dacia Chișinău a învins-o ieri cu scorul 3-1 pe Zimbru Chișinău.

În celelalte partide jucate în etapa a 25-ea au fost înregistrate următoarele rezultate: Sheriff Tiraspol – Academia Chișinău 1-2, Milsami Orhei – Speranța Nisporeni 1-0, FC Ungheni – Dinamo-Auto Tiraspol 2-2.

Zaria conduce plutonul fruntaș cu 57 de puncte adunate. Sheriff totalizează 56 de puncte. Urmează în top Milsami (56 de puncte și un meci în plus), Dacia (54 de puncte). Primele patru echipe clasate obțin dreptul de a participa în turneele intercluburi europene. Pînă la încheierea campionatului urmează să mai fie disputate cinci etape.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17002889

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!